aladdin ♥

wiihoo, klar med no:n!!! bara so kvar då....efter onsdag är jag typ fri!
imorgon blir det plugg igen...asså bajs vad tråkigt, sen träning på onsdag!! RM I HELGEN!!!

ÄR DET FÖRRESTEN BARA JAG SOM TYCKER ALADDIN ÄR F1 SNYGG!?

jag skulle fan inte banga...

molly

Måndag och sjuk

jag ligger inför döden, jag är typ den töntigaste lipsillen på den här sidan av jorden. Av minsta lilla får jag ont, jag gråter och gråter. Varför? jag vet inte. Är väl sjuk eller något, som sagt så ligger jag inför döden. Idag då jag har varit i stan med nikki, vi sprang i affärer köpte fina underkläder och hade jävligt kul. Vi solade solarium, nikki spydde av solsting, på konsum köper jag en hel enliters tropicana juice, drog hem. Nu är jag här, herrejävlar vad mesig jag är. Jag har frossa, feber, ont i halsen. När kom detta? på en kall äcklig ful gammal slbuss. Fan vad jag fryser, nu ska jag sova. Om jag dör? vem vill ha min tandblekning på fredag?

kram emilia


hahahahah heeeeääj duuuh

Bästa vännen ♥



stressss

ahh seriöst allt detta plugg dödar mig, har inget liv just nu...

jag har just käkat två hamburgare, och då menar jag inte två små fjolliga cheese från donken, utan riktiga HAMBURGARE, typ pamela anderson-boobs varning på storleken!!

NU ska jag fortsätta plugga, HEhhehhEHehhEHhHehhEHeh.

molly

kul inlägg btw..

hey ho let's go

okej nu flyter allt på bra igen!!
är inte arg längre, första gången på länge som jag varit såhär glad och taggad på träningen känns bra eftersom DET ÄR RM PÅ SÖNDAG!!!! IHHHHHH, JAG TYP DÖR LITE!!
idag var det träning för fulla muggar, sen gick jag och emilius till forum, hittade en ny affär (favorit), gal1 billiga smycken, så om ni vill träffa oss så är det där vi kommer hänga nu framöver...
annars har jag bara pluggat, wiihoo rolig helg...
nu ska jag sova bajz, jag är omogen och jag orkar inte :D:D:D:D:D


GISSA VAD VI SKA GÖRA I SOMMAR!!? (och ja jag är medveten om att min mobkamera suger hästballe)

detta var jag i lördags, gal1 sliten och ful, bryr jag mig? näää. klänning under från zara, hoodie från h&m, jeansjacka från mq.


och för er som undra vad kläderna kom ifrån som jag hade på mig några inlägg under: kavajen från zara, linnet från fifth avenue (fick i present vet inte vad det är för affär står bara så på lappen), glajjor rayban, skor converse, väska från charmant of sweden...och juste armband från h&m och klocka från thailand! var väl bara det tror jag...

molly

hola

hej på er :) morsdag idag, vilket inte har firats speciellt mycket i min familj, firar man ens det mer än typ fikar nu för tiden? i alla fall, i helgen har jag varit med hannah, vi skulle på grönan i igår men waaaazzup med vädret helt seriöst, vi orkade inte. drog hem och kollade på eva och adam med min lillebror, skrattade, sjöng, dansade, hoppade studsmatta, sprang på gatan, gick upp på ett berg, tittade på onödiga youtubeklipp. min lillebror gillar hannah, de spelade fotboll i morse, själv skulle jag på cheer träning, efter gick jag och molly till forum och letade grejer, sen åkte jag hem med patrik, han vill börja på cheerleading. coolt. jag vill sätta mig med störta godispåsen, men jag har sockerstopp. mer jordgubbar får det bli.

emilia

reverse cowgirl

OKEJ, jag gav upp det där med att försöka plugga, trodde ngn helt ärligt att jag skulle klara det? haha inte jag iaf!

idag var jag med ellllloohahh (för er som missade det í mitt förra inlägg), vi fikade och pluggade, och shoppade, eller gick in i några affärer. fick inte med mig något hem, eller jo ett par trosor från gina (ni kan ju anteckna det). asså det måste det vara det tråkigaste att lägga ner pengar på! underkläder dvs. kostar gal1 mycket!!!

fyfan va tråkiga inlägg jag langar ikväll...

jag och foodlover för ett tag sen...

ciaoo 

molly

BTW, VART IN I HELVETE ÄR ALLA!? FINNS DET INGET SOM KAN VARA LIKA PATETISK SOM JAG OCH HÄNGA PÅ FB DENNA HÄRLIGA LÖRDAGSKVÄLL?!

that's the reason i'm so sick of love songs

sitter fast hemma medan alla andra är ute och har kul, känns sådär...men jag måste plugga, skulle tänkt på att börjat lite tidigare. aja. jag skiter iiiiii.
vi lyckades plugga matte idag btw!!! iaf två sidor...he-he.
imorgon är det träning, ska fan gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg imorgon, lycka till...

aja nu ska jag pluggggggggggggaaaaaaaa bajz

ciaooo

molly

jag gör det för mig själv

okej lyssna, jag var uppe innan klockan tolv idag (!!!!!), stolt. anna kom och sa att hon behövde äta frukost...alltid hungrig den bruden asså.
idag ska jag in till stan för att träffa elllaa, vi ska försöka få lite matte gjord (LYCKA TILL). sen ska jag hem och plugga satan, har gal1 jobbiga uppsatser tills nästa vecka...

nej nu ska jag börja göra mig i ordning!!

här får ni lite shnygga bilder på mig och miss foodlover från igår:



f1 seriös

ganska g...

pluuttis

molly

det är ju tur att man är biff

blogghhheen.
filmen var grym, går inte att slå serien, men filmerna är något extra (hahahahahaa).

juste jag var och klippte och färga mitt hår idag (ANTECKNA), och jag har börjat ge upp hoppet om att jag någonsin kommer kunna bli normal; jag somna i frisörstolen, ja jag var gal1 trött så jag somna när hon höll på att slinga...


nu är jag iaf lite mer bloondiieew!!!

okej nu ska jag och min lilla babyy sova, vi höres imorgon (om jag vaknar)

ciaooo

molly

SATC

CHACHA BLOGGÖN!
nu har jag bråttommmm. är med anabanana, vi ska iväg och kolla på sex and the city 2 (IIHHH)!!! gal1 skoj.

haffa?



bajzbajz

molly

"WHERE WERE YOU!?" "CHILL MOM, I WAS IN NARNIA..."

det här får bli sista inlägget för idag, känner mig sjukt mobbad som har haft tid att skriva så många idag...
BTW, är det bara jag som älskar facebooks grupper!? går med i varenda...jävla offer...
aja nu ska jag...göra ingenting, det jag har gjort i princip hela dagen...

jag är fortfarande gal1 irriterad, funderar på att skaffa en sån där boxningskudde eller vafan det heter som jag kan slå på...

molly


Så jävla lycklig!!!

där fick ni en liten outfit från mig babes *flört* jaha vad händer? cred till mig. idag var jag i stan med mamma, köpte tre shorts och en väska typ.  Har mailat lärare och frågat vad jag har kvar för terminen mm så nu är allt cooooolt. Börjar kl elva i morgon, woohoo sovissovissovis. Imorgon kommer Hannah hem till mig :D

emilia

Bara skit



heeeej drogad tjej med fixade ögon
nu drar jag min andra outfit i livet, woooohoo. Converse, väska - accent wedins, shorts - bikbok, linne - h&m, kavaj - bikbok.

Emiliaaaaaa


Kan jag få ditt nummer?? - nej det är mitt, skaffa ett eget!

ASSÅ JAG HAR GAL1 TRÅKIGT, KOM OCH HJÄLP MIG!!!!
chattar med snabbmakaronen aron, han är tråkig, klagar och har sig. nu ska jag försöka plugga, men aahhh det går inte!!



molly

let the bass kick in miami bitch

hej. nu ska jag äta pizza med min pappa. hejdå

mongo

molly

Words

helt seriöst, inlägget under var töntigt molly!!!!!

jajaja snygg kille

HAHAHH, okej jag är inte världens största twilight-fan, okej inte alls. tycker att filmerna är väldigt bra, inte mycket mer. men man kan ju inte undgå att bli lite glad att höra att taylor lautner kanske kommer till sverige. hahahahha, egentligen fattar jag inte varför, finns ju inte direkt någon chans att man kommer råka se honom hänga i nacka forum...aja han är iaf snygggggg.



hahaha okej sista bilden kanske är lite väl fjollig....

molly

BITTERFITTAN

nej. jag är inte gladare idag. är hemma från skolan. klarar inte av att gå. är trött. sur. ledsen. mår illa. är hungrig. är mätt. orkar inte.

men jag pallar inte skriva mer om det i bloggeN! så nu ska jag vara lite wiiie istället!! imorgon ska jag vara med världens bästa anna och åka in till staden och färga och klippa mitt hår (IIHHH). sen får vi väl se vart kvällen tar oss (HAHAHA). idag ska jag plugga, inte lika wiiie, har gal1 mycket...borde börjat lite tidigare...men vafan det är ju mig vi snackar om, tror aldrig jag börjat med något i tid i hela mitt liv...

jag fick g på matte np! woho, alla i min klass i min grupp fick vg eller mvg, självklart måste jag ju vara annorlunda och få g... (he-he)

aja nu har jag iaf gal1 tråkigt, lyssnar lite på gamla sommar-2009 låtar (haha ella förstår vilka), asså ååhh jag blir glad av dessa låtar! JAG VILL BADA!!! anteckna, snälla.


okej alla mina kompisar kommer mobba mig för att jag lägger ut bilder på vad jag har på mig, men jag skiter i, för vissa tycker tydligen att det är kul att veta! (kavajen är från zara, armbanden från h&m och linnet från monki)

mm aa

armband hej

hej seriös tjej

AHH ASSÅ IDAG PALLAR JAG VERKLIGEN INTE BRY MIG, KAN INTE ALLA BARA GÅ HEM OCH BAJSA?!

molly


Det går bra nu

Hoooooola, fan va bra livet är. Hade en härlig dag, missade bussen med glädje och började senare på jobbet än vanligt, tjillade dit och fick håret slingat och klippte å hade mig. efter det var det träning, mötte upp världens otrevligaste jävel. molly. mensdamppmsråtta var hon idag och gnällde å hade sig, men ja gillare ändå. fan va skönt, i morgon ska jag och mamma till stan och leta efter lite plagg åt mig, shorts och annat. om ni är riktigt snälla och kommenterar något snällt till mig kankse ni får se bilder. juste!!! tandläkarbesöket igår gick suuuuuper, gissagissagissa (spänning) jag kommer få bleka alla mina tänder gratis. wooooho, yeah mannen där satt den (TyP) glad_tjejmedsnartvitatander@hot.. sen på fredag kommer nannis till mig, vi ska maby på sex and the city2. hoppas ni har det bra, ssschnyggisar.

ciao emilia

ARG_TJEJ

DATASAL 1. JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG SÅ ATT JAG SKRATTAR ÅT MIG SJÄLV. jag bangar inte på att slå någon, AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, jag är så jävla töntig. bajz. jag orkar inte vara mogen, vem fan pallar? orkar inte. är trött, arg och har ont i magen, alla fattar. asååå ahhhhhhhh, skjut mig.


NU SLUTAR JAG NO:N, JAG HAR JOBBAT GAL1 MYCKET PÅ DEN HÄR LEKTIONEN MMM AAA.

mollyyyyyyy

Emilias


½&!¤¤"&%U/!&/)½/&xXxx??=?#?!

HEHHEhEhehehhHEhEHhhehehHEheh och bajz




asså det är helt sinnessjukt hur jävla piss arg jag är, mitt liv suger hästballe just nu!! varför är det aldrig någon här när det behövs!?!?!?

molly

Twisters cheer elite ♥




familjen


i väntan på prov och tandläkarbesök

Hej på er, läsare. sitter i skolan nu, jag har slutat men jag behöver sitta kvar. just nu väntar jag på att få göra nationella hördelen i engelska, var sjuk när den var så jag ska göra den nu. senare vid sex ska jag till tandis och försöka flörta till mig att bleka tänderna eftersom jag har en skada på en av mina framtänder (åkte pulka in i en kruka när jag var liten) haha! hoppas det går igenom, de skulle sitta super just nu. nikki hörde av sig till mig, bajje att jag inte har tid idag. måste hem direkt och jobba med kristendomen *pratar med tråkig/trött röst* nikki girl, saknar dig skriv gärna till mig när vi ska seeeees (molly med) i helgen kommer hannah till mig :D :D :D i'm a happy happy girl. Emilia!!!



we belong together

heeeeeej!! hoppas ni mår bra, det gör jag. idag har jag verkligen inte orkat göra något, är så jävla seeg och det var så himla kallt så man kan ju inte ligga ute å sola. a men vad gör jag då? jag tittar på unga mödrar och äter gammla godisar och och och.....och jag har fixat min "anslutning till mobilen" !!! gal1 najs va. så nu kommer två mobilbilder på mig och min kära vän nikk. detta innebär kanske mer bilder till bloggen :)

gal1 ko och vad gör du nikki? flörtar, porrblicken!!!

vi ska vara allra bästa bästa vänner, bästa vänner så som vänner känner för att vi ska vara.. blabla!! (här ser man lite av min rödhet som jag nämde här i bloggen, hahaha) 

 

emiliaaa


CANNES 2010

okej nu har jag typ sovit hela dagen. är fortfarande gal1 trött. vet inte varför...

MEN nu tänkte jag berätta lite om cannes. det var asnajs. gick runt på stan på dagarna och shoppade och spanade fransmän. det är sjukt mycket folk där nu eftersom det är filmfestival. SÅG DU NÅGRA KÄNDISAR DÅ? typ vanligaste frågan jag får när jag kommer hem därifrån (var där förra året också). och jag gick förbi victoria's secret modellen karolína kurkóva, fast jag vet inte ens om det är coolt? haha. är så långt ifrån kändiskåt man kan komma...vad annars? låg och sola vid poolen en dag. annars var jag mest på jakt efter en balklänning. i fyra dagar letade jag som en galning. hittade ingen. 45 minuter innan vår taxi från hotellet skulle gå till flygplatsen den femte dagen är det klart att jag hittade inte bara en utan TVÅ balklänningar...så jävla typiskt mig så att det inte är sant!! dom hänger nu i min garderob...annars var det bara allmänt chill att vara borta från sverige ett tag!
bilderna får tala för sig själva:











puhhh, det där tog lite tid att ladda upp!

just nu sitter jag och äter italienska jordgubbar, ASSÅ NI FATTAR INTE HUR MÅNGA SKÄMT JAG JUST KOM PÅ OM ITALIENARE OCH JORDGUBBAR! haha

ciao

molly

gamla bilder

ASSÅ WTF?! vad är det för jävla regn? går ju inte att gå ut i det här vädret! istället sitter jag i sovkläder och min fjolla till katt ligger under sängen och vågar inte komma ut (pga av regnet). haha va? hur hängde det där ihop?
aja jag har inte ett jävla skit att skriva så ni får ett par gamla bilder ist:


bästaste laget ♥ DM-guld 2010

emilia X2 och jag

catten själv

hej brun tjej

haha nej det är inte jag som är snusarN..

fin tjej

dora

mygga

ciao

molly


OCH JUSTE JAG MÅSTE JU SKRIVA ETT INLÄGG OM HUR DET VAR I CANNES!! det får bli ikväll...

Helgen!

Heeej på er, jag lovar er bilder, min cam ska komma fram idag igen när jag har vaknat till lite för nu ser jag typ ut såhär...

igår svimmade jag i nacka forum, wtf? det var för att jag inte hade ätit så mycket innan träningen sen var det så jääääääävla varmt, men inte klagar jag på det. men jag stod i jamjam kön och väntade på en glass, sen ramlade jag ihop haha och sen fick mamma hämta mig, jag var ensam. haha, jaja. igår skulle jag och mollsan ut med några men det blev inställt, kännde mig inte så taggad när man har varit på väg att dö typ. haha nej men ändå, satt ute med mammsi i några timmar och snackade skit. vad ska man göra idag? ja, jag ska på middag/grillning hos min vän erika, jag ska ta med mig kameran så då kanske det kommer några fina bilder också. ska bli kul! taggar med amy diamonds - what's in it for me. bra låt!!! häääjj

Emiliaaa


give med freedom, give me fire

bloggen hej!
i fredags var jag på rix fm (hahahaha jag vet jag är ett jävla offer), men jag och emilia drev runt och det var skoj. igår (lördag) var jag med olika kompisar och sen vart det träning. är gal1 trött så jag ska fan sova nu...
idag är det ingen träning så då vet jag inte vad jag ska hitta på...



ser helt crackad ut, men emilia, jag och halva anna ♥

nu pallar jag inte mer ciao

Ps. är glad idag, för att jag har dig

Sol och gratiskonsert med lama artister = soMMAr

HäjÄ bloggiiischen!!!! hoppas alla mår toppen :) har inte orkat blogga, har inget att blogga om, och om ni inte skriver vad jag ska blogga om blir de sällan upptaderingar. ikväll ska jag på rix fm, haha daaaaarin!! ska fan kirra atografen. ja ska ta med mig kameran så hoppas ja att de dyker upp bilder här. imorgon ska jag träna sen vara med mollsan, vi ska grilla med folk och myyyyyyy(Y)sa och sen på söndag är de firande av min vän erika i klassen!! kuuuuuuul helg. sola nu, blekisar!

Emiliaaaa

glassigt

HÄÄJ BLOGGÄÄÄN!!
jag kom hem från france i tisdags men har inte kunnat blogga eftersom min jävla bajs hor dator har blivit sönder spammad efter att jag använde ett internet i cannes, fett lame...så nu måste jag sitta på mina mammas dator som är från stenåldern, den har inte ens msn..
aja idag har jag varit i skolan (!!!!), och juste VIKTIGASTE jag hade shorts för första gången i sverige år 2010 (förutom på träningarna), GAL1 najsss!!
efter skolan gick jag och min beestis anna till forum för att hitta ett par skor som jag kan ha på balen. hittade ett par. köpte dom inte. men en del annat fick jag med hem...ibland undrar jag hur jag lyckas?
IMORGON ÄR DET FREDAG!!!! TAGGGAAAA, driver men det suger verkligen att jag inte har några planer inför 2morrow....eller jo KANSKE vara med min frieend alva innan hennes träning, men sen liksom? ahhhh, EMILIA KOM HIT!!

just nu sitter jag och lyssnar på mange schmidt...han är tung mm (ha-ha)

här kommer två bilder på mig och the old ball and chain (anna):

jag köpte min converse i frankrike (clownfötterna till höger är mina ja) och jag har redan lyckats få något som ser oroväckande mycket ut som bajs på dom...bra molly.

och den här fina bilden tog vi igår ♥ (från 7an, då jag var brrroowniettt)

JAG ÄLSKAR DIG OTROLIGT MYCKET ANNA, UTAN DIG SKULLE JAG INTE VARA DEN JAG ÄR IDAG OCH JAG ÄR DIG EVIGT TACKSAM FÖR ATT DU ÄR DU, min allra bästaste vän i typ 100 år ♥ (lite fjorre-varning på texten, men då passar den ju till bilden..)

ciaooo

molly

Idrottsdag

hej snyggos, jag är inte speciellt snygg nu alltså, så hiiimla röd. Helt gal1. Jag kanske laddar upp en film senare så får ni se, men inte klagar jag! har haft idrottsdag idag, jag padlade kajak och det var grymt fridfullt! har annars legat och sTekT bokstavligt talat på en brygga i skärgården. Härlig dag må ja säga!

Snart ska jag äta sen blir det av att träffa nikki, får se vad vi hittar på. kanske går en sväng eller sätter oss på min uteplats med en filt! titta gärna in på henne, min bästa vän om ni vill se vem jag har hängt ihop med i åratal snart. Hahaha rolig bild på mig kan man också hitta i dom närmsta inläggen, sök upp de om ni vill skratta (:

emilia

Pic's - Ringar


Lördag i falun

Tjena på er!! gudars vad kul jag har haft i helgen, så himla roligt. bästaste hannah!!!! nu har jag kommit hem och hunnit träna med finaste laget. men jag och hannah, herregud vad vi har varit med om mycket ska jag säga er, lördagens väder var ju allt för härligt så vi drog och åt pizza och annat på en gräsplätt. vi hittade en läskig grotta som vi ville gå ner i, men ja vågade inte. hehe men fjolligt av mig, jag ska ner i sommar. då hannah!! då ska vi ner. sen gick vi hem och gjorde fruktsallad och annat mys. och vad är grejen?? myror har typ bitit mig på rumpan och de gör fett ont. kliar som tusan och nu är det lasange!!

 

emiliaaaa


snyggggaaa brudar.. vi fick 30åriga flörtar där på gräset


tuuuuristen

jag såg värsta (slagg?) högen

.. och kom upp

hann med att plocka blommor till nannis mamma

och kissa


alors on danse

bajs vad jag inte pallar åka härifrån på tisdag...hoppas fan fortfarande på att flygplatsen ska stänga!
idag har jag glassat runt och letat efter balklänning, tyvärr utan resultat, eller jag hittade en men är osäker på färgen...aja det bryr ni er ändå inte om så.

och sa jag förresten att fransmän är charmiga?! haha jag vet att jag tjatar men jag kommer fan inte över det! trodde att dom skulle vara små fjollor som springer runt med sina baguetter och randiga tröjor men icke sa nicke! och mina närmsta vänner vet ju att det är jag som är flirtarN, men bara harmless ofc eftersom jag har en liten människa där hemma som jag gillar ganska väldigt mycket.

nej nu ska jag ta och läsa några gamla tidningar och sen börja fixa mig för ikväääääälll.


jeansjackan är från MQ och byxdressen från zara (och ja jag vet att det är jag som är posarN)

ciao

molly

greetings from france

hej alla barn.
befinner mig just nu på ett litet hotellrum inne i cannes. egentligen är rummet fett luffigt eftersom fransmännen inte går efter "no smoking inside", så det är inte så fräsht, men jag är inte så petig heller så.

BTW, hallå!? jag har varit i frankrike ett antal gånger och aldrig riktigt blivit så imponerad av fransmän, men fyfan vad snygga dom är den här gången då!! bajs asså vart jag än går så är det bara massa snygga killar, gash jag blir galen! gal1 charmiga är dom också, funderar på att ta med ett gäng hem och dela ut där hemma...

inga cash har jag kvar heller...känns ju kul, imorgon ska jag leta lite efter en balklänning (funderar fan på att gå till balen i mjukisbyxor, bara för att liksom).

jaja nu hinner jag fan inte skriva mer för det här kommer kosta hur jävla mycket pengar som hellst, saknar alla er där hemma som faan! hoppas ni har det lika bra som jag.



ciao

molly

Hos nanna

Hääääääääj! (dalmål eller nått) sitter hemma hos hanni och hon duschar för hon har spelat innebandy, duktig brud. varit hemma hos mormor och haft kul idag, hahah guuuu vad vi fipplade med en tandborste, nästan så att ja måste åka hem till mormor och hämta den och visa hur kul den är *fniss* annars då? jo men ja å hannah har de mysigt här, en hel dag till och sen åker jag på söndag. kan ni bara säga vad ni vill att ja ska göra här i bloggen (ja gör nästan vad som helst, dricker kaffe med ketchup om ni så nu vill) säg bara nuuuuuu. HäÄj då!!

cannes nästa!!

HeJ MiNa raringaR!
jag försöker att inte somna om här på tangäntbordet, är gal1 trött...
åker härifrån om en halvtimme.
tänkte bara säga HEJDÅ SVERIGE! en liten del av mig hoppas på att dom ska stänga flyplatsen i frankrike igen (den har precis öppnats efter att ett nytt askmoln varit där och busat) medan vi är där och att vi ska fastna i cannes och värmen!

aja nu måste jag dra, tagga, gittah, lyfta, glida whatever.

molly


runaway

hej, just nu mår jag piss. är sur, irriterad, trött och allmänt otaggad på att flyga klockan 7 imorgonbitti...tur att man har så fina vänner som kommer och muntrar upp en!

idag har jag egentligen inte gjort ett jävla skit, ätit hamburgare till frukost, degat hemma med ella och anna, kollat på två skräckfilmer och bara varit allmänt seeg.

och imorgon bär det av till frankrike...måste börja packa och tvätta alla kläder...ahh jag är så jävla seg så jag kommer aldrig palla...det enda jag ser fram emot gällande morgondagen är typ att komma till arlanda och beställa en frappuccino från starbucks, kul.



tack för att ni gjorde mig dag utan att göra någonting, kommer sakna er ♥

molly

i was made for you ♥

heej, alla take notice: JAG VAR VAKNADE INNAN TOLV IDAG!! *stolt*, kanske för att anna och ella väckte mig men ändå...
igår var vi i älta och hade det lite kul och idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra... måste iof packa eftersom jag åker 2morrow men jag oooorkar inte, kanske ska fika med frida eller vara med dom två bajskorvarna som ligger och tar upp min bäddsoffa just nu (anna&ella).

jjag orkar inte ladda upp massa bilder vid olika tillfällen så ni får dom flesta nu ist:











haha peddohand.... 

okej bildbomb, men aja, nu ska elloojj och jag ta min k00la moppe och köpa lite mat (är gal1 hungrig, för er som vill anteckna det)

ciaooo

molly

Ps. emilia jag kommer sakna dig gal1 mycket också!! jag ringer dig ♥


Falun

tjejer och killar, nu kommer jag nog inte blogga. men kanske, hannah har ju en dator. MEEEN ni får ha det så bra, speciellt du molly!!! kommer sakna dig som en åsna, nu bär de av mot dalarna


Här är min mormors hus och jag blåser för att kalla på korna -07



A Twist In My Story

heeeeeeeej (heeejheeejheeeej *eko*) jag har inte bloggat men molly har skrivit som en tokis, snygga outfits!! jag kom precis hem från en bra träning, hahaha molly mina shorts ;) fan va snyggt!!! idag har jag jobbat, kan dra det för er som inte läste min förra blogg att jag jobbar en dag i veckan på en frisörsalong. på lunchen sprang jag iväg och träffade denice, vi var i kungsträdgården och tog en fika! imorgon drar jag till falun och träffar hannah och mormor! blir där tills söndag wieeeee. Jag bjuder på bildeeer!! pusspådej från emiliaaaaaa


en av mina fantastiska miner bjuder jag på, schysst men kanske inte så ovanligt ;D

HAHAHA och i inlägget "TCE" sista bilden, vaaa i helvete gör jag där???? ramlar? WTF?? hahahahah


i neva

häääj bloggääään!
nu har jag jag kommit hem från träningen och sitter och äter riktigt svenne mat...köttbullar med makaroner, haha, det är (för er som inte redan vet det) typ den enda maträtten jag kan laga...

jaja, snart ska jag tagga till landet (älta) bland kossorna och gräset och leka bonde. ha-ha...


bara för att jag är G....

molly

TCE ♥


jag vet att jag ser gal1 liten ut ja..

hahhaha förlåt men jag var tvungen, den var verkligen 2 ugly på mig!!

hahahha igen, och wtf emilia?! hahaha sötnos ♥


nu drar jag på träning med mitt superduperbraiga lag! efter det får vi se vart kvällen tar mig..HAHA vilken fag jag är, nejmen nu måste jag skynda miig!!

ciao

jag hatar att jag älskar dig

asså wtf? vad är egentligen grejen med att man ska nationella i no? idag hade jag labb-nationella eller vafan man ska kalla det...HAHA säger jag bara.

nu sitter jag hemma i mitt lilla rum och lyssnar på musik! för så k00l är jag.

hmmmm...jadu vad ska man skriva nu då? vad händer ikväll kanske? först ska jag på trääning! måste tagga nu för fan har varit så jävla seg dom senaste träningarna men jag har ju saknat magrutan (emilia) som har varit sjuk...efter träningen ska jag ta en liten kvällsfika med emilia (haha jag vet "kvällsfika" haha, nu är vi fan riktiga bloggare emiliuus!) och sen kanske på någon fest i älta med mina brudar ella och anna...fast fan asså jag är sådär mitt i mellan, inte alls taggad på fest men orkar inte sitta hemma, riktigt väldigt jobbigt måste jag säga...

OH juste! egentligen tycker jag att det fjolligaste som finns är "dagens outfit" bilder, men eftersom det tydligen finns folk där ute som bryr sig om vad jag och emilia har på oss på dagarna så har jag fixat lite "outfit"-bilder från dagen och gårdagen:

igår hade jag denna feta outfit:


stickat från monki, jeansjacka (under) från MQ, fejskinn från h&m och klocka från thailand.

sjal från thailand och ringar från glitter.

och idag:

jeans (!) från weekday, vit tröja från odd molly, fejkskinn från h&m, väska från engla, klocka från thailand och ring från glitter.

haha och undeeer mina gal1 k00la brrilllzz från ray ban.


sjukt tråkiga bilder....får väl bjuda på de här från idag också för er som inte alls är intresserade av att veta vad jag har på mig på dagarna:







hahahha bajs vad fula vi är tjjejjor!! hahaha jag döör, men är man schtekarN så är man...älskar er ♥

molly


roompaahh

assååå bajs, jag fattar inte hur man laddar upp youtube klipp på bloggen eftersom youtube har förnyats, jag ville ju visa bästa klippet. aaja nu får jag väl vara lite fag och "länka" till klippet istället.

http://www.youtube.com/watch?v=0MnqOWxTauk&feature=related

dom flesta har säkert redan sett det, det är nämligen inget mindre än reebok easytone reklamen! asså jag vill fan ha ett par sånna där skor! jag skulle döda för rumpan i slutet, haha, men ärligt den är sjukt jävla snygg!!! en sån ska jag fan skaffa mig till beach 2010...om jag orkar... men visst blir man helt galet sugen på att köpa skorna!?


ahh bilden suger, men kolla klippet så ser niii!!

molly


cykel för lata

TjABabbbBB RarIngar!!
just nu är jag @ my place med min fru anna. hon håller på att pröva sin balklänning (hon har lite beslutsångest den lilla flickan). idag har jag varit i skolan, förutom att vi hade so-prov var det en jäffligt chilldag...
efter var jag en sån himla snäll kompis och skjutsade min bestaste-hest alvaaa hem enda till saltjö-dufffnäs på min k00la moppe.

ÅHH jag måste ju berätta om den!! (min moppe asså), den är världens k00laste. den är inte ens ett år gammal men går ändå knappt att starta, ena fotstödet håller på att ramla av, handbromsen funkar knappt och backspegeln är sne...kan iof kanske bero på att jag vält den ner i marken säkert hundra gånger, ramlat med den och kört in i X-antal betongblock med den...haha men den är ändå sjukt älskvärd! bäst är på sommrarna när man kan ta sig lite var som hellst med den! dock är det bara en 30-moppe så det går ju typ snabbare att gå..haha nejmen den är verkligen en cykel för lata, passar perfa för mig alltså..

vad annars?
JO PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL CANNES PÅ FILMFESTIVALEN!! *taggad*. ska bli sjukt jävla skönt att komma iväg till ett varmare ställe, plus att cannes är så jäävla hääärligt! ihhhhh

här kommer en bildbomb från dagen:

åhh juste jag har valt gymnasium nu också!!!!!

jag och frugan i solen. galet blek man är, får ta och börja jobba på brännan snart tror jag...


HAHAHHA JAG VAR TVUNGEN HAHAHA JAG DÖÖÖR...bilderna är från vår lilla moppetur..

bebbbooo

nej jag har inte världens kortaste ben, tröjan är lång....

idroooooottt

och sist men inte minst...



här är min älskling (dock är bilden gammal, riktigt såhär najsig är den inte längre...)

sådääärja det där var bilder så att det räcker och blir över!!

vi höööres senareeee..

pusss

molly


Med alexandra

nämen tjäääna, fint inlägg under *sitter här med tårar* gullis du är mollsan!! pa press, hahaha mongo. vet ni? ni var 155 stycken igår, det är ju super. hoppas ni kommer fortsätta att läsa här. Sitter med alexandra i skolan och vi ska ha prov halv fyra, så jävla segt. Nu blir det youtube klipp! förresten det finns ekorrar i djungelvrååål *vrålljud* Hörs senare c00lingar / Emilia

att vara vän med emilia

ska jag vara helt ärlig så tycker jag synd om er, er stackare där ute som aldrig har fått träffa en av världens underbaraste tjejer. emilia det går fan inte att beskriva dig med ord! du är allt i ett. vad gjorde jag innan jag träffade dig? emilia är en av de mest kärleksfulla, omtänksamma, roliga, galna, snygga som finns på vår jord!! du är en av mina bästa vänner och jag kan helt ärligt säga att jag älskar dig. det går inte att vara med dig och inte skratta.
våra minnen kommer bli historia, det vet jag. du är den jag har roligast med.

du är min tvilling, min bror, min vän och jag kommer aldrig att glömma dig!

om ni vill veta något som är typiskt mig och emilia så är det att när det är en minut kvar tills tåget ska gå så står vi båda och kollar oss i spegeln eller springer upp och ner som galningar i huset för att hitta den där tröjan, eller dom där armbanden, eller dom där skorna. haha mongo. men det hade inte varit roligt med någon annan än dig! 



haha jag kan inte undgå att känna mig lite fjollig när jag skriver det här, men det har man väl rätt att vara ibland?
lite playahead-press-style (åhh nu kom g33kiga minnen upp i mitt huve) haha, jaja men nu kära bloggläsare (ni är fan fler än jag trodde!) ska jag kolla lite på tv, vi höres imorgon!!

molly


att vara vän med molly

..är något av det bästa som finns, hon är en av mina närmaste och jag är så himla glad över det. molly och jag är så sjukt lika varandra till sättet, vi skrattar åt samma saker och tänker ofta lika. vi träffades inte för så länge sedan. det var i mitten av hösten genom cheerleadingen. vi så sjukt kul ihop, vi kan sitta en hel dag i sängen och skratta och snacka om konstiga saker. haha vi har gjort mycket tillsammans, och inget har varit tråkigt! vi har varit på fester, gjort mongovideos som är för fula för att visa andra, snackat killar och shoppat som galningar. molly är en flirter, helt seriöst. om hon ser någon snygg blir hon helt till sig, största flörtaren genom tiderna, verkligen "when a hot person walks by and you just like "daamnnnn" " hahah molly RAKT igenom

min egna tvilling därefter att en av våra tränare kallar oss det, även piff och puff. och ja, molly är en av de bästa vänner jag har. du gör mig så glad, det lyser om hela dig. du är en underbar tjej. du är snäll och så omtänksam och jag är så jävla glad över att jag har dig, för du är bäst. jag älskar dig snuttis / your girl

K00LT

asså gaaaash jag kan verkligen inte plugga...det går bara inte, istället gör jag detta inlägg som en k00l kille som heter charlie bad mig skriva! du är F1 k00l raring!
 

gal1 k00l kille


det blir jäffligt mycket "k00lt" nuförtiden men det är ju för att det är så sjukt k00lt att skriva k00lt!

molly

Ps. baaajs charlie baaaajs ;)

Om du var här

Hoola på er guapas, min spanska kommer fram lite då och då. men mitt betyg ska vi inte snacka om, heheheheHEe. halv åtta hos mig är ju superduper kul. imorgon har jag nationella, det blir ju.. kul. saknar dig molly, när ska vi sesss?? och ni över hundra läsare, kan ni bara skriva vad ni vill att vi ska blogga om? skriv frågor, vad som helst! / Emilia

just nu:
äter jag hallon och blåbär + massvis med socker! och tittar på halv åtta hos mig
för ett dygn sedan gjorde jag följande: snyftade jag för mig själv för att jag inte fått vara med på träningen för mamma.
för 12 timmar sedan gjorde jag följande: vaknade jag nästan precis av ett urgulligt sms
den senaste låten jag lyssnade på var: utan dina andetag med kent
jag var senast irriterad på: en otroligt irriterande tjej som älskar att lägga sig i saker hon inte har å göra med och hittar på egna kommentarer och försöker men allt blir fel.
mitt senaste sms kom från: g2 skolan, de stod att "imorgon kommer årskurs åtta från ösby? (eller något) och ja kolla våran skola, kom i tid och uppför er"
imorgon ska jag: ha frisör och skriva prov till sen eftermiddag, bläää(ääÄ)
idag ska jag: vänta på ett samtal och sen sova tidigt, och äta tre bananer
idag ska jag inte: kolla onödiga men roliga youtube klipp tills kl tolv

I'd rather be with you ♥

alåå folks!
har precis kommit hem från lite forum-häng (ja jag vet att jag är FÖR k00l), med mina fina vänner alva och ellen.
jag gjorde fan ett tappert försök att mobilblogga idag!! det gick åt helvete som ni kanske förstår...men jag tog iaf lite bilder idag innan mitt mobilbatteri dog:

@ våran gal1 roliga svenska lektion...

[email protected]

bästaste

f1 k00l

bara för dig aron haha...

sådär nu ska jag plugga lite (woho), sen blir det nog ngt mer inlägg senare ikväll!

ciaoo

molly

Ps. förlåt för att bilderna är skit, men min mobil kamera är sjukt jävla fattig asså!!

Emilia

hello on you! cred till mollsan som hann skriva ett inlägg sådär på morgonen när hon egentligen kunde suttit på sitt golv och sminkat sig (det gör hon, snuttis) Här leker jag framför camen bara för (någons) skull, men det blir alltid roligare med bilder även om de är bra eller ser ut som skit. idag slutade jag runt tolv, åker hem och nu sitter jag här och ser på familjen annorlunda. nu frågar jag er, bäst för er att ni kommenterar. så, vad vill ni ha i denna blogg? vill ni se videobloggar, dansfilmer se när vi kör "yesman" eller något annat? skriv en kommentar nu för bövelen. pussssssZZ...


I want to be a billionaire so fucking bad

TJABABAB! detta är helt gal1! jag är uppe i så pass bra tid att jag hinner skriva ett inlägg på morgonen!? för er som inte känner mig förstår ni inte hur stort det här ögonblicket är!! ni som dock har turen att känna mig vet att jag är en av sveriges största tidsoptimister! jaja, vad annars? juste har gud där uppe fått humörsvängningar eller? vad är grejen med vädret? och jag ska åka moppe, hur ska detta gå...



jäävla skit bajs rumpa nu sprang tiden iväg igen!!

aja pusspåer

molly


nyyy blogg

ALlåå!! nu har vi gett oss på att blogga tillsammans...kan kanske bli kul, vi får se! något vi vet är att det här kommer bli en av sveriges mest oseriösa bloggar, men vem bryr sig? inte vi iallafall.
inte för att det kanske är så många som bryr sig men här kommer iallafall lite om oss:

jag heter molly och är född 94...egentligen fyfan va gay det känns att presentera oss såhär...aja jag bor i nacka och gör egentligen inget vettigt i mitt liv, iallafall inget som ingen annan i min ålder gör. tränar cheerleading på fritiden, reser och är med my underbara pollllarrrreeee. och juste jag hade en blogg förut men om ni vill kolla på den får ni ta reda på namnet själva! vad annars? jag går i 9an...fast det kan dom flesta nog lista ut...hmmm, nej jag har nog inget mer att säga! nu får magrutan (emilia) ta över och berätta lite om sig själv


asså wtf? vadå, alla bryr sig ju om våran blogg. och vadå molly? reser? haha så ofta reser du ju inte? så att du kan de som "göra det på fritiden" men okej. hej på er! jag heter emilia och är född 93 och bor på ingarö, in the middle of nowhere. vilket kan vara jobbigt när jag och molly ska leka häst. jag tränar cheerleading och umgås med vänner. går första året på gymnasiet och har valt frisörlinjen och har kul på dagarna, men jag ska bli polis när jag blir stor! vi har suttit hela dagen och kvällen och försökt komma på namn till denna blogg, men det fick bli det här namnet för alla är ju upptagna. lamt.. menmen första inägget, check!

   
 
sådär här har ni oss! gal1 charmiga tjejer är vad vi är!

Ps. headern är fortfarande under konstruktion...


RSS 2.0