BYYYEE SVERIGE

heey folks. inatt taggar jag till grekland i tre veckor på språkresa! kommer sakna alla helt sjuuukt mycket!!!!!!!!


hejdå på ett tag!

molly

california love

OKEJ hej bloggggghennn, bestämde mig för att dra hem från landet idag och fan vad jag ska börja åka båtfärjan mer säger jag bara!!! såg världens snyggaste pappa!! asså han var exakt så som min future husband ska se ut! helt perfect!! han gick runt med sitt barn på magen, han var ffeet lång, mulatt, snygga händer och fina ögon. haha okej så mkt stirra jag inte men kunde fan inte låta bli!! och inte nog med det utan även killen som jag köpte biljetten av var typ helt gal1 snyggg han med! hahaha.
iaf när jag gått av båten missa jag min buss och fick vänta EN TIMME på nästa, riktigt jävvvvla seeegt. GOD BLESS "WHITECHICKS" säger jag bara!! som tur har jag nämligen filmen på ipoden så jag hade ngt att göra medan jag vänta.
när jag äntligen kommit fram drog jag för att bada med sara, meriam, ailin och fler i lundis. badade dock aldrig...sen har jag mest hängt där i trakterna hela dagen och nu ska jag sova hemma för en gångs skull!! (inte landet alltså, pallade inte åka ut dit).
så imorgon blirrrre fika med sara och meriam och kanske bad efter..

ciaooo

mollyyy

har verkligen inga roliga bilder...

told you from the start, baby from the start

bloggen hej, jaa oo nee
idag (igår) tog jag mig in till stockholm (FINALLY!!), chillade i forum ett tag (k00l som jag är) sen har jag väl mest flängt runt med mattias lite överallt, hade velat se den där redbull grejjen men eftersom jag varken visste tid elelr plats så fick det inte bli det. efter det fick jag ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN träffa min älskade natalie, fast det blev en snabbis eftersom klockan var mkt och min färja slutar gå, så jävla gay!! men aja all tid är värdefull med den flickan! tror dock att jag ska ta mig hem imorgon igen och träffa lite folk och sen förhoppningsvis sova hos flickebarnet! nej nu ska jag sova, pallar fan inte.

molly

gymnasieval

jahapp då var gymnasieskiten avklarad. sam-internationell på nacka fick det bli i höst. mitt andrahandsval, visste att jag inte skulle kunna komma in på mitt första (sam-utland) men är iaf 3a i reserv! vet inte rikigt om jag är nöjd, asså jag är inte missnöjd för att jag inte kom in på utland, utan jag tror snarare att jag är missnöjd över att jag kom in på mitt andrahandsval ist för mitt tredje(sam-media kärrtorp), haha fett cp men kärrtorp verkar vara en sån jävla skön skola med skönt folk jämfört med nacka gymnasium...hade önskat att jag satt det som andra ist, jaja!

molly

2010...so far

första juli. 2010 har ju varit grymt än så länge, så varför sluta nu? försökte få ihop lite bilder från mitt 2010 so far, tyvärr har jag inte tagit bilder vid de allra roligaste tillfällena men här kommer iaf ngt:
(klicka på bilderna för större format)
JANUARI




FEBRUARI




MARS





APRIL





MAJ




JUNI



nej nu ska jag fortsätta kolla på när spiderman fjollar runt i new york!

molly



RSS 2.0